Erkeğe Sevgililer Günü Hediyesi Ne Alınır?

12-01-2023 10:16
Erkeğe Sevgililer Günü Hediyesi Ne Alınır?

Sevgililer günü, dünyanın birçok ülkesinde kutlanması geleneksel hale gelen günlerden biridir. Sevdiğimiz insanlara seçtiğimiz özel hediyeler ile onu mutlu ederek kendimizi de mutlu edebiliriz. Hayatı paylaştığımız sevgililer için hediye alırken, zevklerini, ihtiyaçlarını düşünerek tercihte bulunabiliriz. Erkek sevgiliye hediye alırken, geleneksel hediye fikirlerinde sınırlanmak zorunda kalmadan da tercih edebileceğiniz ürünler mevcuttur. Önemli olan sevgiliye bu anlamlı ve kutlamalı günde onu düşündüğümüzü ve sevdiğimizi hissettirecek hediyeyi bulmaktır. 


Sevgililer Gününün Hikayesi Nedir?

14 Şubat Sevgililer Günü, Roma Katolik Kilisesi’nde Valentine adında bir din adamının bayram günü olarak kutlanmaya başlamıştır. Bu sebeple batı medeniyetlerinde hala St. Valentine’s Day olarak kutlanmaktadır. Valentine aynı zamanda sevgili, hoşlanılan kelime anlamına sahiptir. Sevgililer günü, 1800 yıllarında Amerikalı Esther Howland’ın ilk sevgililer günü kartını yollamasından bu yana kutlanması yaygınlaşarak devam etmektedir. 


Erkek Sevgiliye Hediye Fikirleri:

Tüm dünyada hediyeleşme ile kutlanan 14 Şubat Sevgililer Günü, sevgiliye alınacak hediye arayışını da beraberinde getirmektedir. Özellikler erkekler için hediye seçmek daha zor olabilmektedir. Hobilerini, mesleğini, ihtiyaçlarını veya stilini düşünerek hediye tercihinde bulunulabilir. Burada farklı kişiler için farklı hediye seçenekleri sunulacaktır;

kulaklık

Kulaklık

İhtiyaca yönelik tercih edilebilecek hediyeler arasında başa gelen bir seçenek olarak kulaklık sevgiliye hediye edilebilir. Oyun oynamayı seven erkek sevgiliye ya da müzik dinlemeyi seven ve özellikle toplu taşımayı sık kullanan kişiler için oldukça önemli olan bu hediye iyi bir tercih olacaktır. Belki de artık geçmişte kalan karışık kaset hediyesini andıracak, günümüze uyarlanmış formuyla sık kullanılan uygulamalardan birinde playlist hazırlanabilir böylece kendisine kulaklıkla dinleyebileceği bir liste de hazırlayarak hediyenizi sunabilirsiniz.


erkek cüzdan

Cüzdan

Bir başka ihtiyaca yönelik hediye fikirleri arasında öne çıkan ürün de cüzdan olacaktır. Çoğu erkeğin kullanmayı tercih ettikleri aksesuar ve ürün çeşitliliği sınırlıyken, cüzdan herkes tarafından kullanılmaktadır. Bu haliyle erkekler için vazgeçilmez hediyeler arasında öne çıkmaktadır. Kişiselleştirilen formlarının da olmasıyla, düşünülmüş ve özenilmiş bir hediye olacaktır. 


gümüş kolye ve bileklik

Gümüş Takı

Günümüzde yaygınlaşan moda akımlarıyla birlikte takı ve aksesuar kullanımı erkekler tarafından da artmaktadır. Erkekler için gümüş takı çeşitleri yüzük, bileklik, kolye ve küpe şeklinde sıralanabilmektedir. Erkeklerin stillerini yansıttıkları kombinlerin ayrılmaz bir parçası haline gelen takılar, sevgilinize hediye edebileceğiniz doğru ürünü bulabileceğiniz çeşitleriyle yaygındır. Yüzük, bileklik ve kolye günümüzde sık kullanılan takı seçenekleri arasındadır. Burçlara inanan sevgiliye sembollerini barındıran bir kolye, Osmanlı tarihine meraklı sevgiliye döneme ait figür barındıran yüzük veya kılıç tasarımlı bileklik seçenekleri mevcuttur. Erkek sevgiliye hediye alırken tarzını yansıtması ve uzun ömürlü oluşunu göz önüne alarak gümüş takı hediye etmek iyi bir tercih olacaktır.


kupa bardak


Kupa Bardak

Tüm zamanların en çok tercih edilen en yaygın hediyeleri arasında kupa bardak modelleri gelmektedir. Sevgilinin izlemeyi sevdiği diziler, filmler temalı çeşitleri olduğu gibi her geçen gün seçenekler artmaktadır. Komik sevgiliye üzerine kendi belirlediğiniz cümleler ile aranızdaki bir anıyı yazdırabilirsiniz, daha romantik sevgiliye ise birlikteliğin başlangıç tarihi ve fotoğraf eklenen bir kupa bardak hediye edebilirsiniz. 


fotoğraf hediyesi

Fotoğraf

En genel anlamıyla birlikte geçirilen anıların fotoğraflarıyla birden fazla hediye bulabilirsiniz. Fotoğraflar istenirse bir ürüne eklenebilir, örneğin tişört, kupa bardak, defter gibi. Sadece fotoğraflardan oluşan bir albüm ve not hazırlanabilir. Evde veya ofiste, kullanım yerine göre boyutlandırılmış, fotoğraf tabloları hazırlanabilir. Yanında çakmak taşıma alışkanlığı olan kişiler için fotoğraf baskılı çakmaklar da üretilebilmektedir. Günümüzde fotoğraflardan kolaj yapımı ve çerçeveletme de oldukça sık tercih edilen hediye seçenekleri arasındadır. 


pikup

Pikap

Nostalji sevdası olanlara hediye seçenekleri arasında öne çıkan ve tercih edilen pikaplar sevgililer gününde iyi bir tercih olabilir.  Günümüzde yeniden üretilen modellerinin yaygınlaşması, yeni albümlerin de plaklarının çıkmasıyla, nostaljik müzik dinlemeyi seven erkekler için iyi bir hediye seçeneği olacaktır. Estetik görünümü ve dekoratif oluşuyla ev yaşamının ayrılmaz parçası olacaktır. 


erkek kol saati

Saat

Sevgililer gününde erkeğe alınacak hediye seçeneklerinde öne çıkan bir diğer ürün de saattir. Aksesuar kullanımında erkekler için tamamlayıcı unsur olmasıyla her zaman tercih edilmektedir. Sık kullanımı sayesinde hem işlevli hem de her zaman yanında taşıyabileceği, kendinizi hatırlatabileceğiniz iyi bir hediye seçeneğidir.


okuma kitabı

Kitap

Sevgiliye hediyeler arasında romantik seçenekler arasında kitap öne çıkmaktadır. Sizin için anlamlı olan bir kitabı hediye edebilirsiniz ya da sevdiği bir kurgu dünyasına dair üretilmiş koleksiyon ürünü kitaplardan hediye seçebilirsiniz. İçerisine ekleyebileceğiniz sevgililer günü temalı bir kart ile hem kişiselleştirme imkanını sağlarsınız hem de sevdiğiniz insanı mutlu edebilirsiniz.


erkek sweatshirt

Sweatshirt

Her erkeğin dolabında bulunan sweatshirtler sevgililer gününde alınabilecek hediyeler arasında yer almaktadır. Dizi, film baskılı veya düz renklerde üretilen modellerden çift kombinleri yapılmasına olanak tanıyan beden seçenekleri olan sweatshirtler sevgililer gününde ve sonrasında birlikte giyebileceğiniz güzel hediye seçeneği arasındadır. 


bilgisayar oyunu

Oyun

Online bilgisayar oyunlarını veya masa oyunlarını seven sevgili için alınabilecek hediyeler arasında oyun yer almaktadır. Merak ettiğini dile getirdiği, çıkmasını beklediği bir oyunu sevgililer gününde hediye edebilirsiniz. Hobilerini önemsediğinizi gösteren anlamlı bir hediye olacaktır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.