Beyaz Renk Kıyafetler için Takı Önerileri Nelerdir?

27-12-2022 11:29
Beyaz Renk Kıyafetler için Takı Önerileri Nelerdir?

Beyaz renkli kıyafetler takılar için ideal olanlar arasındadır. Özellikle yaz aylarında pek çok kişinin tercih ettiği beyaz renkli kıyafetler ile birbirinden farklı gümüş ve altın takıları bir arada kullanabilirsiniz. Özel davetlerde giymeyi düşündüğünüz kıyafetlere taşlı ve iddialı tasarımları seçebilirken günlük kombinler için daha sade takıları kullanabilirsiniz. Beyaz rengin sade kaldığı noktalarda renklendirilmesi gerektiğini düşünüyorsanız Else Silver’ın birbirinden özel takılarına göz atabilirsiniz.



Hangi Tene Beyaz Renk Kıyafet Yakışır?


Beyaz açık tenliler ve buğday tenliler beyaz renkli kıyafetlerin en çok yakıştığı ten renkleri arasındadır. Fakat beyaz renkli kıyafetler aynı zamanda kontrast yaratılması amacıyla esmer ve koyu tenli kişiler tarafından da tercih edilebilir. Beyaz rengin kullanım alanlarının geniş olması ve aynı zamanda pek çok farklı ten rengine uyması kombin açısından kullanıcılara rahatlık sunar.


Beyaz renkli kıyafetleri ten rengine göre seçerken aynı zamanda genel renk uyumluluğunun göz önünde bulundurulması önemlidir. Kıyafete göre takı seçimi yapılırken dikkat edilecek noktalar sayesinde de beyaz renk kıyafetler her ten rengine uyum sağlayabilecek noktaya gelebilir. Kombin konusunda yaratıcılığınızın sınırlarını zorlayabilmenize destek veren beyaz elbiseleri birbirinden ilgi çekici şekilde kullanabilirsiniz.



Beyaz Elbiseye Ayakkabı Seçimi Nasıl Yapılır?


Beyaz elbise takı kombinleri kadar ayakkabı kombinleri de bir hayli önemlidir.
- Beyaz elbise olarak askılı ve mini bir model tercih ettiyseniz altına kahverengi dolgu topuklu sandaletleri giyebilirsiniz. Elbisenin altına topuk kısımlarını açıkta bırakabilecek kare topuklu sandaletleri de deneyebilirsiniz. - Sandalet tipi ayakkabıları seçiyorsanız bu tür ayakkabılar ile oldukça hoş görünen halhal veya şahmeran takıları seçebilirsiniz.

- Özel davetler veya arkadaş toplantıları için stiletto kullanabilirsiniz. Eğlenceli ve neşeli parti ortamları için kullanabileceğiniz özel aksesuarlar ile kombininizi zenginleştirebilirsiniz.
- Özel bir yemek için davet aldıysanız beyaz elbisenin altına vizon rengi, gri veya ten rengi stiletto giyebilirsiniz. Bu özel kombini hoş bir gümüş küpe modeli ile taçlandırabilirsiniz. Küpe seçimini yaparken stiletto modelinde yer alan ayrıntıları göz önünde bulundurmanız gerekebilir.
- Bir bütün içerisinde görünebilecek kombinler yaratabilmek adına zıt renklerden de yararlanabilirsiniz. Beyaz renk elbisede kontrast yaratabilecek koyu renkli takıları deneyebilirsiniz. Böylelikle ayakkabı, elbise ve takı arasında hoş bir uyumluluk ortaya çıkarabilirsiniz.
- Spor ve şık bir beyaz elbise tercih ediyorsanız düz tabanlı ayakkabıları deneyebilirsiniz. Çok abartılı ve aşırı iddialı bir görünüm oluşmasını istemiyorsanız renkli topuk ayakkabılardan uzak durmalısınız. Tam tersi durumlar için iddialı bir görünüm elde edebilmek adına kırmızı renkli ayakkabıları seçebilirsiniz.
- Beyaz elbise ile ayakkabı kombinlerini düşünürken renk uyumluluğuna dikkat etmelisiniz. Detaylara dikkat etmeniz bir bütün olarak şık görünmenizi sağlayacaktır. Bu detaylar dışında dilediğiniz farklı renkli ayakkabılar ve modellerini beyaz elbiseler ile alternatif stiller oluşturmak için tercih edebilirsiniz.
- Ayakkabı takı kombinleri için garanti tercihler yapabilmek adına gümüş takı modellerini inceleyebilirsiniz. Özellikle gümüş bileklik ve gümüş kolye modelleri ile oldukça hoş stiller oluşturabilirsiniz.



Beyaz Elbiseye Nasıl Küpe Takılır?


Beyaz elbiseler için gümüş küpe veya altın küpe modellerini deneyimleyebilirsiniz. Üzerinde taşların bulunduğu taşlı gümüş küpe modelleri iddialı bir görünüm arayanlar için ideal seçeneklerdendir.

Tercihinizi daha sade seçeneklerden yana yapmak istiyorsanız sallantılı küpelerden uzak durmanız gerekir. Fakat alternatif bir duruş için sallantılı küpeleri de bu tür kombinlerde değerlendirebilmeniz mümkündür.


Beyaz elbiselerinizi romantik bir şekilde tamamlamak istiyorsanız üzerinde kalp motifinin yer aldığı küpeleri tercih edebilirsiniz.

Daha bohem bir hava elde etmek istiyorsanız sade ve vintage esintili tasarımları tercih edebilirsiniz.

Özel günlerde kombinler oluşturmak istiyorsanız daha ışıltılı tasarımlara yönelebilirsiniz. Böylelikle tüm bakışların stilinize çevrilmesini sağlayabilirsiniz. Elbise üzerine aksesuar olarak küpe kullanmanız stilinizi en doğru şekilde tamamlayabilmenizi destekler.



Beyaz Elbise ile Takı Seçimi Nasıl Yapılmalı?


Eğer beyaz gece elbiselerini kullanmayı düşünüyorsanız altın veya gümüş olan takıları tercih edebilirsiniz. Gecenin yıldızı olmanızı sağlayabilecek kolye, küpe, bileklik ve yüzükler konsepte uyum sağlayabilmenizi sağlar. Ağır yapıdaki takılar düğün, kokteyl ve özel davetler için uygun olacaktır.


Boyun ve saç modeline göre seçim yapmanız fiziksel özelliklerinizi vurgulayabilmenizi sağlar. Beyaz elbiseler ile iyi bir ikili olabilen büyük takılar gece elbiselerinin ışıldamasını sağlar. Büyük ve kalabalık organizasyonlarda ışıltılı ve iddialı takılar seçmekten korkmamalısınız. 


Arkadaş grubunuzla buluşacaksanız veya sevgilinizle kahve içmeye gidiyorsanız günlük, sade ve daha spor takıları beyaz elbiseler ile kombinleyebilirsiniz. Aynı zamanda saat gibi aksesuarlarla küçük bir kolyeyi bir arada kullanabilirsiniz. Yaz aylarındaki elbiseleri daha parlak ve canlı seçebilirsiniz.


Günlük elbise kombinlerinde saçlarınıza takabileceğiniz bir bant veya toka kombininizi belirleme noktasında sizlere yardımcı olabilir. Beyaz elbiselerin parlaklığını vurgulamak istiyorsanız seçeceğiniz takıların daha sade olmasına özen göstermelisiniz. Aksi takdirde dikkat dağıtıcı kombinlerden dolayı karmaşık bir görünümün ortaya çıkmasına sebep olabilirsiniz. Özellikle beyaz yaz elbisesi modellerinde bu ayrıntıya dikkat etmeniz gerekebilir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.